mrt
21
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
mrt 21 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ’t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
mrt
22
do
20:00 Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
mrt 22 @ 20:00 – 21:00
Sneeuwfit – all training met/op muziek is een dynamische ALLROUND training waarin aspecten als lenigheid-kracht-uithoudingsvermogen-coördinatie en snelheid aan bod komen afgewisseld met lesdelen aerobics-steps-body-shape en ski-imitatie, alsook het gebruik van gewichtjes-weerstandsbanden-slides en springtouwtjes om zodoende[...]
20:20 Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
mrt 22 @ 20:20 – 21:20
In Zaandam wordt in Sportschool LEEF! getraind onder begeleiding van een trainer van de sportschool. We beginnen steeds met 24 minuten cardiofitness gevolgd door een afwisselende krachttraining. Dit varieert per training: krachttoestellen of circuits of[...]

SnowPlanet training

Trainen onder begeleiding in de echte sneeuw bij SnowPlanet!

Afgelopen jaar hebben wij in samenwerking met Skikring Alkmaar onder begeleiding van een vaste SnowPlanet-leraar op vrijdagochtend geskied. Gezien de grote opkomst en ook de reacties van de deelnemers was dit een groot succes.

Het is een goede en voordelige manier om langer te blijven skiën en de risico’s op ongevallen en blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Uw techniek wordt bijgeschaafd en u zult merken dat u makkelijker gaat skiën en tot op hoge leeftijd kan blijven genieten van een skivakantie! In samenwerking met SnowPlanet organiseren we daarom vanaf oktober weer skiën onder begeleiding van een vaste SnowPlanet-leraar.

Wanneer?
Op vrijdagmorgen elke 14 dagen met als startdatum 6 oktober. De vervolglessen zijn gepland op 20 oktober, 3 november, 17 november, 1 december en 15 december.
De kosten zijn € 15,- per les die aan SnowPlanet betaald dient te worden.

Hoe laat?
We verzamelen om 09.30 uur in het restaurant van SnowPlanet.
De begeleide training is van 10.00 – 11.00 uur.
U kunt echter anderhalf uur skiën.

Aanmelden
We willen graag weten wie er wanneer meedoet, dit i.v.m. het minimum aantal van 10 deelnemers. Dus geef u even op voor één of meer data. Dit dient tenminste 1 week van tevoren te gebeuren.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Jolanda de Vries, e-mail: devriesvanurk@planet.nl onder vermelding van ‘Training SnowPlanet‘.

Peter Jansen, sportcoördinator.