feb
22
do
20:00 Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
feb 22 @ 20:00 – 21:00
Sneeuwfit – all training met/op muziek is een dynamische ALLROUND training waarin aspecten als lenigheid-kracht-uithoudingsvermogen-coördinatie en snelheid aan bod komen afgewisseld met lesdelen aerobics-steps-body-shape en ski-imitatie, alsook het gebruik van gewichtjes-weerstandsbanden-slides en springtouwtjes om zodoende[...]
20:20 Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
feb 22 @ 20:20 – 21:20
In Zaandam wordt in Sportschool LEEF! getraind onder begeleiding van een trainer van de sportschool. We beginnen steeds met 24 minuten cardiofitness gevolgd door een afwisselende krachttraining. Dit varieert per training: krachttoestellen of circuits of[...]
feb
24
za
09:15 Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
feb 24 @ 09:15 – 10:30
De training zal door gespecialiseerde trainers worden gegeven en stokken zijn ter plaatse aanwezig. Als kledingsadvies geldt sportieve kleding en stevig, niet al te zwaar schoeisel. Nordic Walking is een nieuwe tak van sport, die[...]

Skivereniging

De Skivereniging Zaanstreek-Waterland is een zelfstandige vereniging, opgericht in 1996 en als lidorganisatie aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Een club van en voor mensen die houden van bergen en sneeuw en in de breedste zin actief willen zijn met wintersporten zoals skiën, langlaufen etc. etc.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit een 5-tal leden die worden ondersteund door een aantal commissies: Reizen en Sporten.

Reizen

De vereniging organiseert voor haar leden wintersport reizen naar skigebieden in Frankrijk, Italië en Oostenrijk. De reizen hebben vaak een bijzonder karakter, zoals een Huttentrektocht in de Italiaanse Dolomieten of een Skisafari in de Oostenrijkse Amade met skibegeleiding en/of gidsen. De reizen gaan veelal per bus, die in principe vanuit Zaandam en Purmerend rechtstreeks naar de bestemming rijdt.

Sporten

Ter voorbereiding op uw wintersportvakantie zijn er tal van clubactiviteiten met het doel om met een goede conditie aan uw vakantie te beginnen. Dit zijn Sneeuwfit (binnen en buiten) en Nordic Walking (buiten).

Het sporten vindt plaats in zalen in Purmerend en Zaandam en in het prachtige natuurgebied Het Twiske, in blokken van 20 weken. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers.

Leden organiseren ook zelf activiteiten:
Enkele voorbeelden zijn: skiën op de overdekte skipistes van Snowplanet en Snowworld, training voor en deelname aan de Dam tot Damloop, zowel wandel- als trimloop.