sep
26
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
sep 26 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ’t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
sep
29
za
09:15 Nordic Walking Winter @ Het Twiske
Nordic Walking Winter @ Het Twiske
sep 29 @ 09:15 – 10:30
De training zal door gespecialiseerde trainers worden gegeven en stokken zijn ter plaatse aanwezig. Als kledingsadvies geldt sportieve kleding en stevig, niet al te zwaar schoeisel. Nordic Walking is een nieuwe tak van sport, die[...]
09:15 Sneeuwfit Winter (groep 1) hardl... @ Het Twiske
Sneeuwfit Winter (groep 1) hardl... @ Het Twiske
sep 29 @ 09:15 – 10:15
Groep 1 Hardlopen Sneeuwfit; de perfecte voorbereiding op de wintersport. Bij het wintersporten gebruik je spieren die je normaal weinig gebruikt. Sneeuwfit traint juist die spieren door het nabootsen van de bewegingen van het skiën,[...]

Donateur

Donateur van de Skivereniging Zaanstreek Waterland

De Skivereniging Zaanstreek Waterland biedt eenieder die onze vereniging een warm hart toedraagt maar geen lid wil worden, de mogelijkheid om donateur te worden van onze vereniging voor € 10,00 per jaar. Hiermee steunt u de sportieve activiteiten van onze vereniging.
 
Nadat u donateur bent geworden van onze vereniging, wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten door middel van een nieuwsbrief die per e-mail zal worden verzonden.
 
Bij de activiteiten die naast de sportactiviteiten door de Skivereniging worden georganiseerd kunt u zonder kosten aanwezig zijn. Activiteiten zijn bijvoorbeeld de jaarlijkse nieuwjaarstraining met daarna een gezellig samenzijn onder het genot van een apfelstrudel en koffie of thee.
In september viert de Skivereniging haar lustrum met een BBQ bij de tennisvereniging van Het Twiske. Ook daaraan kunt u als donateur meedoen.
 

Donateurschap inclusief Machtigingsformulier


  • Betaling door middel van machtiging


    Ondergetekende verklaart zich akkoord met een éénmalige afschrijving van zijn/haar bankrekening van het totaal bedrag.

  • Bent u het niet eens met de afschrijving, dan heeft u 30 dagen de tijd om uw bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

  • Om te voorkomen dat geautomatiseerde systemen formulieren invullen en versturen, vragen wij u om de code over te typen in het veld eronder. Hierna kunt u op verzenden drukken.

U blijft uiteraard eigen baas over uw geld. Want u heeft altijd de mogelijkheid en het recht om, zonder opgaaf van rede, een betaling ongedaan te maken. Ook kunt u de machtiging op elk willekeurig moment stopzetten. Een mailtje naar leden@skizw.nl of telefoontje naar (0299) 427950 is voldoende!