nov
21
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
nov 21 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ’t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
nov
22
do
20:00 Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
nov 22 @ 20:00 – 21:00
Sneeuwfit – all training met/op muziek is een dynamische ALLROUND training waarin aspecten als lenigheid-kracht-uithoudingsvermogen-coördinatie en snelheid aan bod komen afgewisseld met lesdelen aerobics-steps-body-shape en ski-imitatie, alsook het gebruik van gewichtjes-weerstandsbanden-slides en springtouwtjes om zodoende[...]
20:20 Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
nov 22 @ 20:20 – 21:20
In Zaandam wordt in Sportschool LEEF! getraind onder begeleiding van een trainer van de sportschool. We beginnen steeds met 24 minuten cardiofitness gevolgd door een afwisselende krachttraining. Dit varieert per training: krachttoestellen of circuits of[...]

Privacyverklaring

Skivereniging Zaanstreek-Waterland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Skivereniging Zaanstreek-Waterland houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Skivereniging Zaanstreek-Waterland is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens: Skivereniging Zaanstreek-Waterland, brunklaus@brb-advocaten.nl (voorzitter Skivereniging).

Verwerking van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden door Skivereniging Zaanstreek-Waterland verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • De leden- en reizenadministratie;
  • Het versturen van de nieuwsbrieven;
  • Het registreren van deelnemers aan evenementen.

Voor de bovenstaande doeleinden gebruikt Skivereniging Zaanstreek-Waterland de volgende persoonsgegevens:

  • Voornaam;
  • Achternaam;
  • Geboortedatum;
  • Adres;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geslacht;
  • IBAN nummer.

Skivereniging Zaanstreek-Waterland bewaart de persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons verstrekt kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Wij geven nooit persoonsgegevens door aan derde partijen waarmee geen verwerkersovereenkomst is afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Wij verstrekken nooit persoonsgegevens aan partijen buiten de EU.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Skivereniging Zaanstreek-Waterland van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en een wachtwoordbeleid op al onze systemen.
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten.
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Indien uw gegevens gewijzigd dienen te worden, kunt u dit aan ons laten weten via de ledenadministratie: leden@skizw.nl.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Uw toestemming

De privacyverklaring is een gevolg van Europese wetgeving. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt ook voor alle verenigingen. Als u bezwaar heeft tegen gebruikmaking van uw gegevens zoals hiervoor omschreven, kunt u dit aan ons laten weten
via het e-mailadres van onze secretaris: secretaris@skizw.nl.