header

Nieuws van de Skivereniging Zaanstreek Waterland

Website

Beste leden,

Zoals de meesten van jullie dit jaar wel gemerkt hebben, moeten wij tegenwoordig ook aan de Privacy Algemene Verordenings Gegevensbescherming wet voldoen. Vanaf heden staat er op de website onder vereniging de Privacyverklaring waar wij ons aan moeten houden.
Deze hebben wij zo opgesteld dat de leden die het er mee eens zijn zich niet apart hiervoor hoeven aan te melden; echter, degene die het er niet mee eens zijn, moeten wel reageren en in deze verklaring staat hoe je dit kunt doen.

Trainers

Jessica Gorissen, onze trainster van de Sneeuwfit groep 2 (wandelen), woont en traint in Papendal. Zij volgt sinds begin september het fulltime trainingsprogramma waar de beste en meest talentvolle judoka’s worden getraind. Tevens volgt zij ook de hbo-opleiding Sportkunde.

Om dit alles te bekostigen, is zij een Crowdfund actie gestart om de huur van haar kamer, reizen, toernooien en trainingsstages te kunnen betalen.

Wij als skivereniging ondersteunen haar en hopen dat zij op die manier de top kan bereiken! Tevens hopen wij dat er nog leden onder ons zijn die een donatie willen doen (alle beetjes helpen) zodat zij op Papendal kan blijven om zich verder te ontwikkelen.

Jessica in actie
Om Jessica te ondersteunen, ga naar www.talentboek.nl (via deze link kom je direct op haar pagina terecht).
Vervolgens kun je daar haar verhaal en motivatie lezen en eventueel doneren. Nogmaals, alle steun is welkom en je maakt dan kans om één van de vele prijzen te winnen.

Jessica heeft ook zelf een website met informatie en foto’s van haar judo carrière; zie www.jessicagorissen.nl

Veel succes en alvast bedankt namens Jessica,

Peter (Sportcoördinator).

Bankje in ‘t Twiske

Beste Leden,

Afgelopen zomer is er in het Twiske een heel mooi bankje geplaatst met uitzicht over De Leers en de Stootersplas. Dit bankje is gelegen tussen de haven en het paviljoen en dient om even uit te rusten of te genieten van het uitzicht.

bankje twiske
Dit bankje is door de woensdagochtend-wandelgroep betaald. Iedere week betalen de deelnemers één euro per persoon aan Mieke voor de training en hiervan is al voor de 2e keer een bankje gesponsord. In 2016 is in het PWN-duingebied ingang 't Woud al een bankje geplaatst namens de woensdagochtend wandelgroep. We zijn benieuwd waar en wanneer het volgende bankje geplaatst gaat worden…
Namens Mieke, iedereen bedankt hiervoor.

Reizen

Beste skifanaten en deelnemers van onze skireizen,

Voor 2019 verzorgen wij een drietal reizen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar wacht niet te lang!

Dit jaar bieden wij zelfs twee Skisafari’s aan:
  • SkiSafari Amade in Oostenrijk: van 4-13 januari 2019.
  • SkiSafari Dolomiti in de Italiaanse Dolomieten: van 1-10 februari 2019.
ski safari skizw
Tevens bieden wij komend jaar via Sunweb onze voorjaarsreis aan:
  • Les Arcs - Hotel Club Belambra L’Aiguille Rouge: van 15–24 maart 2019.
Voor deze beide Skisafari´s en Sunwebreis kunt u uitgebreide informatie vinden op onze website van www.skizw.nl en tevens inschrijven.

Met vriendelijke groeten, commissie reizen Joop Bosman Reizen@skizw.nl