header

Start Binnentraining!

Beste wintersporters,

Donderdag 4 oktober a.s. gaat de binnentraining weer beginnen. Helaas heeft Martin als trainer opgezegd wegens privéomstandigheden. We hebben ons best gedaan om een trainer te vinden in de omgeving van Purmerend maar helaas. Maar we hebben een mooie oplossing gevonden: twee trainers, Yvonne Leipoldt en Kostadin Sivinov beiden al actief bij de buitentrainingen in het Twiske, zullen afwisselend de trainingen verzorgen. Kostadin begint op 4 oktober van 20:00 - 21:00 uur op de OBS Koempoelan, Gangeslaan 59 te Purmerend.
Het zal dus een leuk en afwisselend trainingsseizoen worden. En zeker fit de sneeuw in.

p.s. voor degene die nog niet de bestelde jacks of shirts hebben ontvangen, deze zal Ruud in de eerste of de volgende training meenemen.

Bij Leef! starten wij tevens op 4 oktober en wel met een nieuwe trainer Nikhil, Aanvang is van 20:20-21:20 uur in de Sportschool, Brikstraat 4 te Zaandam.

Alle informatie kunt u vinden op onze website, waarbij u zich ook kunt inschrijven voor een activiteit of een gratis proefles.
SkiFit_Circuit-16

Reizen

Beste skifanaten en deelnemers van onze skireizen,

Middels deze nieuwsbrief wil ik u onze reizen naar Frankrijk, Oostenrijk en Italië nogmaals onder de aandacht brengen. Onze voorjaarsreis gaat naar Les Arcs in Frankrijk waar wij in het gezellige familiehotel Club Belambra L’Aiguille Rouge zullen verblijven. Dit hotel ligt direct aan de piste in Arc 2000, het prachtige uitgebreide Paradiski gebied, welke bij velen van u reeds bekend is. Deze reis vindt plaats van vrijdag 15 maart tot zondag 24 maart 2019. Indien u geïnteresseerd bent, raden wij u aan om snel te boeken.
Voor deze reis hebben wij een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar waarvan er al 2 gereserveerd zijn. Voor degene die alleen reist en toch in een 2-persoonskamer wil overnachten, kunnen wij bemiddelen in een kamergenoot.

Tevens hebben wij dit jaar twee Skisafari’s in ons reizenpakket opgenomen welke in samenwerking met Daphne Terlingen georganiseerd worden:
Skisafari Amadé van 4-13 januari 2019 in de plaats Wagrain in Oostenrijk, en
Skisafari Dolomiti van 1-4 februari 2019 in de plaats Leifers in Italië
Leifers ligt centraal tussen de prachtige skigebieden van de Dolomieten in Italië.
Voor deze beide skisafari´s kunt u uitgebreide informatie vinden op onze website van www.skizw.nl.
Indien u belangstelling heeft voor één van deze safari´s, raad ik u aan om u snel aan te melden. Er zijn maar een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar. Voor degene die alleen reist en toch in een 2-persoonskamer wil overnachten, kunnen wij bemiddelen in een kamergenoot.

Wij van de reizencommissie zullen er voor onze leden alles aan doen om u een perfecte reis te bezorgen.

Met vriendelijke groeten, commissie reizen Joop Bosman (Reizen@skizw.nl)
SKIZW

Seizoensopening bij SnowPlanet 6 & 7 oktober 2018

Beste Wintersporters,

het winter(sport)seizoen staat weer voor de deur! Wij vieren dit graag met jullie tijdens onze seizoensopening in het eerste weekend van oktober.


Haal je Winterkleding en ski’s weer uit de kast. De winter moet gevierd worden en dat doen wij bij SnowPlanet met diverse GRATIS activiteiten voor jong & oud!
Nog nooit op de latten gestaan?
gratis proeflessen
De beurs start op beide dagen om 10 uur en duurt tot 17:00 uur. De toegang tot de gehele beurs is voor alle bezoekers GRATIS. De beurs is goed met de auto te bereiken aangezien er ruime parkeergelegenheid is.
snowplanet

Start Ski SnowPlanet training onder begeleiding!

Wanneer?
Op vrijdagmorgen, elke 14 dagen, met als startdatum 5 oktober. De vervolglessen zijn gepland op 19 oktober, 2 november, 16 november, 23 november, 7 december en 14 december. Voor alle informatie, zie SnowPlanet training op de website.

Aanmelden
We willen graag weten wie er wanneer zullen deelnemen, dit i.v.m. het minimum aantal van 10 deelnemers. Dus indien u interesse heeft, geef dan even aan op welke data u wilt deelnemen. Dit dient tenminste 1 week van tevoren te gebeuren. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Jolanda de Vries, e-mail: devriesvanurk@ziggo.nl onder vermelding van 'Training SnowPlanet'.
snowplanet-amsterdam

Langlauf SnowPlanettraining te Spaarnwoude!

Vanaf vrijdag 5 oktober 2018 gaat Kostadin bij SnowPlanet de Langlauftraining verzorgen. Dit gebeurt op dezelfde wijze als de skilessen die nu op vrijdagochtend bij SnowPlanet gegeven worden om de techniek te verbeteren.
De langlauflessen zullen in samenwerking met Skikring Alkmaar georganiseerd worden waarbij deze elke 14 dagen zullen plaatsvinden. De eerste les zal dus plaatsvinden op vrijdag 5 oktober a.s. en de data van de vervolglessen zijn in overleg met Kostadin. Buiten de toegangsprijs van € 15,00 voor de baan, betalen de leden ook nog een toeslag van € 7,50 aan Kostadin zelf voor lesgeven en sporen trekken.
Attentie! Aanmelden en inlichtingen alleen bij: Kostadin Sivinov, per e-mail kostadin.sivinov@gmail.com of per telefoon (06-27016484).

Ter Herinnering

Voor alle duidelijkheid: omdat er wel eens verwarring is over de prijs van de koffie/thee na afloop van de buitentraining in de Tennisclub, de prijs van de koffie is € 1,50 en thee is € 1,20.
Met vriendelijke groeten, Monique.
pine-cones-2110283_640

Tot Slot

Alle informatie omtrent de trainingen en reizen kunt u vinden op onze website www.skizw.nl

Veel plezier met alle activiteiten,
Peter Jansen
Sportcoördinator