Reizen

Beste skifanaten,

Middels deze nieuwsbrief laat ik weer iets van mij horen over de afgelopen reis naar Canazei. Deze reis was een groot succes met veel sneeuw en mooi weer. Gelukkig ook zonder ongelukken! Voor een uitgebreid verslag verwijs ik u naar onze website.
Sandra, hartelijk bedankt voor het leuke en uitgebreide reisverslag.

Velen van u hebben gereageerd op mijn vraag waar de reis volgend jaar naartoe zou moeten gaan en hebben daar op een positieve manier op gereageerd. Onder ons zijn er die wel naar Zwitserland  willen of het Arlbergregion willen bezoeken etc. Maar zoals u allen zeker wel zult weten moet het allemaal qua prijs en accommodatie in overeenstemming zijn met het budget van iedereen.

Met Sunweb heb ik gesproken over de voorjaarsreis 2019; deze gaat waarschijnlijk naar Les Arcs in Frankrijk. Dit is een wens van vele trouwe deelnemers van de voorjaarsreis. Tevens  is de sneeuwzekerheid groot aangezien het skigebied hooggelegen is en ook nog eens uitgebreide skimogelijkheden biedt.

Daarnaast zijn wij van plan om in januari 2019 weer een skisafari via Daphe Terlingen te organiseren. Zojuist heb ik daar de eerste informatie over gekregen. Op dit moment is alleen de datum duidelijk, van 5 tot 12 januari 2019. Verdere informatie ontbreekt nog; wanneer ik meer informatie heb, zal ik dit met u delen.

U ziet wel dat wij van de reiscommissie weer druk bezig zijn om voor volgend jaar weer mooie reizen aan te bieden.

Namens de commissie reizen, dank ik u voor uw deelname en graag tot de volgende skivakantie in  2019.
Joop Bosman

Website

De notulen van de laatste Algemene Ledenvergadering, welke gehouden is op 10 maart 2018 jl., staan weer op de website en kunnen dus weer gelezen worden.

Ook is de tekst over Nordic Walking op de website (onderdeel Sporten) aangepast; dit is door Joke en Jolanda van de Nordic Walking groep gedaan, waarvoor onze dank.

Tip

Verder willen wij jullie er op wijzen dat op de website ‘skiinformatie.nl’  de laatste nieuwtjes over wintersportactiviteiten staan; dit kan handig zijn voor het volgende skiseizoen.

Let op

De laatste buitentraining van de skivereniging Zaanstreek Waterland zal gehouden worden op zaterdag 16 juni a.s. en aansluitend begint dan de Dam-Damtraining. De wandelaars van sneeuwfitgroep 2 gaan, zoals ieder jaar, gezamenlijk door.

Voor iedereen alvast een prachtige zomer in goede gezondheid en graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Bestuur Skivereniging