Afsluiting seizoen, vooraankondiging reizen en herfstreizen Alkmaar

De zomer is al in volle gang, mooier en warmer dan ooit!

De voorjaarstraining is alweer een aantal weken voorbij en iedereen geniet van de zomer, dicht bij huis of ver weg, even lekker bijtanken voor een nieuw seizoen. Een aantal leden zijn druk in training voor de Dam tot Damloop, maar ook leden die niet meedoen blijven trouw op zaterdag komen.

Het bestuur is bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen; we starten weer met de buitentrainingen op zaterdag 15 september en de binnentrainingen zullen op donderdag  4 oktober starten. Tot slot gaan de trainingen voor SnowPlanet op 5 oktober van start. Voor de reizen verwijs ik jullie naar hetgeen hieronder in deze nieuwsbrief staat vermeld.

Reizen Zaanstreek-Waterland

Beste reizigers,

Hierbij het programma voor de reizen voor het komende seizoen. Ondanks dat het al wekenlang zomers weer in Nederland is, zijn we toch al druk met de voorbereidingen voor de Skireizen voor komende winter. 
Lees snel verder wat de plannen zijn:

• Ski-Safari Amade in Oostenrijk is dit jaar weer te boeken en deze vindt plaats van 4-13 januari 2019.

• Ski Safari Dolomiti in de Italiaanse Dolomieten: deze reis is in volle gang en staat gepland op 1-10 februari 2019.

• Sunweb reis in Hotel Club Belambra L’Aiguille Rouge – Les Arcs, voorjaarsreis van 15–24 maart 2019.
Hotel Club Belambra L'Aiguille Rouge is een gezellig familiehotel, direct aan de piste in Arc 2000. Je kunt hier lekker relaxen met een drankje aan de bar of buiten op het heerlijke zonnige dakterras.

Alle informatie en de mogelijkheid om te boeken zullen in de volgende Nieuwsbrief vermeld worden. Deze nieuwsbrief komt begin september uit. Voor vragen kunt u mailen naar Joop Bosman, reizen@skizw.nl

Reizen Skikring Alkmaar

Voor de Herfstreizen naar Gerolstein en Sölden zijn nog enkele plaatsen vrij. Als u nog een weekje beschikbaar hebt, boek dan snel.

Alle informatie en voor boekingen zie website www.skikringalkmaar.nl

Tot slot

Wij wens iedereen een mooie en sportieve zomer!

Namens het bestuur,

Hiske Brunklaus, voorzitter