feb
27
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
feb 27 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ’t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
feb
28
do
20:00 Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
feb 28 @ 20:00 – 21:00
Sneeuwfit – all training met/op muziek is een dynamische ALLROUND training waarin aspecten als lenigheid-kracht-uithoudingsvermogen-coördinatie en snelheid aan bod komen afgewisseld met lesdelen aerobics-steps-body-shape en ski-imitatie, alsook het gebruik van gewichtjes-weerstandsbanden-slides en springtouwtjes om zodoende[...]
20:20 Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
feb 28 @ 20:20 – 21:20
In Zaandam wordt in Sportschool LEEF! getraind onder begeleiding van een trainer van de sportschool. We beginnen steeds met 24 minuten cardiofitness gevolgd door een afwisselende krachttraining. Dit varieert per training: krachttoestellen of circuits of[...]

Reizen

Naast een goede voorbereiding voor de wintersportvakantie, organiseert de Skivereniging Zaanstreek-Waterland elk jaar weer een tweetal wintersportreizen. Dit betreft de skisafari en de voorjaarsreis in maart. Of je nu een beginnende of gevorderde skiër bent, er is altijd een plekje beschikbaar binnen onze gezellige groep wintersporters.
In goed overleg met Daphne Terlingen zijn wij een samenwerking aangegaan en kunnen wij dit keer twee SkiSafari’s aanbieden.

Voor deelname aan de activiteiten is het lidmaatschap van Skivereniging Zaanstreek-Waterland verplicht. Bent u nog geen lid, vul dan eerst het formulier voor een nieuw lidmaatschap in.
Hierna kunt u onderstaand formulier invullen en bij lidnummer “nieuw” of “naam” vereniging opgeven.
Bent u wel lid van een van de samenwerkende verenigingen dan kunt u dat lidnummer gebruiken.


SkiSafari Dolomiti: 1 – 10 februari 2019

Hotel Steiner
 
Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Italiaanse Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe je op je eigen niveau en tempo. Tevens zorgen de gidsen ervoor dat jij je nergens druk om hoeft te maken: de gidsen wijzen je de weg naar de mooiste plekjes en pistes van het skigebied, kiezen de leukste restaurants uit en geven je ook nog tips en tricks. We verblijven in een recent gerenoveerd hotel met zeer ruime kamers en de Italiaanse keuken staat garant voor culinair genot.
Lees meerof meteen inschrijven


Hotel Club Belambra L’Aiguille Rouge – Les Arcs
Reis van 15 maart t/m 24 maart 2019

Hotel Club Belambra
 
WINTERSPORT PARADISKI – PARADIJSELIJK SKIGEBIED
Paradiski is, zoals de naam al doet vermoeden, een werkelijk paradijselijk skigebied. Één van de redenen om jouw skivakantie hier door te brengen is dat je op maar liefst 425 kilometer aan pistes eindeloos kunt skiën. Daarnaast heeft het skigebied ook nog eens 2 gletsjers en 2 toppen boven de 3000 meter, waardoor jij je over sneeuw geen zorgen hoeft te maken, want hier is het ontzettend sneeuwzeker. Het immense gebied is onderverdeeld in twee kleinere skigebieden; La Plagne en Les Arcs/Peisey-Vallandry. Deze gebieden zijn met elkaar verbonden door de Vanoise Express. Deze kabelbaan heeft een lengte van twee kilometer en brengt in vier minuten 190 personen van de ene naar de andere kant. Door het gehele skigebied vind je super snelle state-of-the-art liften die je in elke uithoek brengen.
Lees meerof meteen inschrijven