Vervolg

Er zijn een aantal leuke off-piste afdalingen en op 2600 meter hoogte vind je het pareltje van het gebied; 2 Alpes Freestyle Land. In deze zowel bekende al beruchte zone met funparks en boardercross kun je je als freestyler helemaal uitleven. De echte cracks die houden van off-piste skiën begeven zich in La Grave; het aan Les Deux Alpes grenzende off-piste walhalla.

Het 4-sterren hotel ligt op het hoogste puntje van les Deux Alpes (in 1800) en heeft daardoor een prachtig uitzicht over heel Les Deux Alpes en de omliggende bergen. Met de stoeltjeslift die aan de voet van het hotel staat, bevind je je razendsnel in het skigebied. De kamers hebben een eigen badkamer met bad of douche. In het hotel is er gratis Wifi in zowel de kamers als de lobby. De kamers worden dagelijks schoongemaakt. De Touringcar van Sunweb kan voor het hotel stoppen waardoor je gemakkelijk met je bagage de receptie in kunt wandelen.

Hotel Mercure/ Belambra**** Les Deux Alpes 1800


 
belambra buffet

Datum en prijzen

Van 20 maart t/m 29 maart 2020
2-persoonskamer kost per persoon EUR 909,-
Toeslag 1-persoonskamer EUR 90,-

Reissom is inclusief:
Vervoer per Royal Class Touringcar
7-overnachtingen in Hotel Mercure/Belambra****
Verblijf op basis van halfpension
Skipas 7-dagen Les Deux Alpes
Toeristenbelasting
Eindschoonmaak
Reserveringskosten
Calamiteitenfonds

Reissom is exclusief:
Ontbijt bij aankomst: EUR 10,-
Diner bij vertrek: EUR 25,-

Korting geen gebruik bus: EUR 100,-

Toeslag skipas 8-dagen: EUR 36,-

Korting geen gebruik skipas: EUR 199,-

Bij een leeftijd van 72 jaar of ouder kan je op vertoon van een geldig paspoort met evt. bijbetaling van leges- c.q. administratiekosten een gratis skipas ophalen.
Kom je in aanmerking hiervoor dan krijg je de korting van 199,- Het kan zijn dat daar ter plaatse wel een borg van EUR 2,- voor gevraagd zal worden.
Bij een leeftijd tussen de 65 jaar en 72 jaar is er een seniorenkorting van EUR 14,20 van toepassing

Inschrijfformulier