jun
19
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
jun 19 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ‘t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
jun
22
za
09:15 Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:30
De training zal door gespecialiseerde trainers worden gegeven en stokken zijn ter plaatse aanwezig. Als kledingsadvies geldt sportieve kleding en stevig, niet al te zwaar schoeisel. Nordic Walking is een nieuwe tak van sport, die[...]
09:15 Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:15
Groep 1 Hardlopen Sneeuwfit; de perfecte voorbereiding op de wintersport. Bij het wintersporten gebruik je spieren die je normaal weinig gebruikt. Sneeuwfit traint juist die spieren door het nabootsen van de bewegingen van het skiën,[...]

Reisverslag Ned. Skivereniging 2017

Ons is gevraagd door Joop Bosman om een stukje te schrijven over onze eerste vakantie met de Skivereniging Zaanstreek Waterland.
Mijn broer Peter Goede ging al heel wat jaren mee. Hij sprak altijd vol enthousiasme over deze skireizen. Nu hij er niet meer is hebben wij zijn advies ter harte genomen.
En wat hebben wij genoten van de ruime bus, het gezelschap, de gidsen, het weer, de verschillende skigebieden in de Dolomieten en van het geweldige hotel.

Toen wij vrijdagavond 13 januari van huis vertrokken, waren wij vol spanning wat ons te wachten stond. Wij hadden er erg veel zin in.
In de bus was het al heel gezellig en we hadden al leuke gesprekken.
Ondanks het slechte weer, veel sneeuw, ging de busreis goed, we kregen zelfs koffie of thee.
Na aankomst konden we al snel skiën en dat hebben we de andere zeven dagen ook kunnen doen onder begeleiding van de drie geweldige gidsen van Vasa Sport.

We hebben erg genoten van deze vakantie en het is voor herhaling vatbaar.

Wij zijn nu al benieuwd waar de volgende skisafari ons zal brengen!

Tot volgend jaar, met vriendelijke groet Ada en Ria
 


“Namens de commissie reizen van SkiZW hartelijk bedankt voor jullie positieve bijdrage aan jullie eerste reis met onze vereniging, en volgend jaar gaan wij weer naar Oostenrijk.
Met vriendelijke groet, Joop Bosman.”