jun
19
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
jun 19 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ‘t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
jun
22
za
09:15 Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:30
De training zal door gespecialiseerde trainers worden gegeven en stokken zijn ter plaatse aanwezig. Als kledingsadvies geldt sportieve kleding en stevig, niet al te zwaar schoeisel. Nordic Walking is een nieuwe tak van sport, die[...]
09:15 Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:15
Groep 1 Hardlopen Sneeuwfit; de perfecte voorbereiding op de wintersport. Bij het wintersporten gebruik je spieren die je normaal weinig gebruikt. Sneeuwfit traint juist die spieren door het nabootsen van de bewegingen van het skiën,[...]

Langlauftraining SnowPlanet

Langlauftraining in echte sneeuw onder begeleiding van Kostadin

Langlauftraining bij SnowPlanet
Afgelopen seizoen is Kostadin met de Langlauftraining in echte sneeuw bij SnowPlanet te Spaarnwoude begonnen. Dit bleek een groot succes aangezien iedereen daar enthousiast over was. Dus dit jaar komt er een vervolg!
 
Kostadin Sivinov geeft al sinds 2002 diverse trainingen bij onze skivereniging. Hij is geboren in Bulgarije en in 1978 afgestudeerd aan de Sportgymnasium te Bulgarije. Sindsdien is Kostadin actief met langlaufen waarmee hij destijds diverse prijzen heeft gewonnen in de Bulgaarse selectie.
 
Ook heeft Kostadin daar 7 jaar les gegeven als Alpine en Langlaufleraar, waarna hij naar Nederland is gekomen; in Nederland heeft jarenlang lesgegeven bij Skicentrum Hoofddorp.
 
Kostadin geeft alweer lange tijd les aan de Nordic Walkinggroep bij onze Skivereniging en hij zou graag zijn kennis en plezier in het Langlaufen willen delen met jullie en samen met Skikring Alkmaar.
 
Vanaf vrijdag 5 oktober 2018 gaat Kostadin bij SnowPlanet de Langlauftraining verzorgen. Dit gebeurt op dezelfde wijze als de skilessen die nu op vrijdagochtend bij SnowPlanet gegeven worden om de techniek te verbeteren.
 
De langlauflessen zullen in samenwerking met Skikring Alkmaar georganiseerd worden waarbij deze elke 14 dagen zullen plaatsvinden. De eerste les zal dus plaatsvinden op vrijdag 5 oktober a.s. en de data van de vervolglessen zijn in overleg met Kostadin en tevens kan men zich ook bij hem aanmelden.
 
Buiten de toegangsprijs van € 15,00 voor de baan, betalen de leden ook nog een toeslag van € 7,50 aan Kostadin zelf voor lesgeven en sporen trekken.
 

Attentie!

Aanmelden en inlichtingen alleen bij:
Kostadin Sivinov, per e-mail of per telefoon (06-27016484).