feb
27
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
feb 27 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ’t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
feb
28
do
20:00 Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
Binnentraining Purmerend @ OBS Koempoelan
feb 28 @ 20:00 – 21:00
Sneeuwfit – all training met/op muziek is een dynamische ALLROUND training waarin aspecten als lenigheid-kracht-uithoudingsvermogen-coördinatie en snelheid aan bod komen afgewisseld met lesdelen aerobics-steps-body-shape en ski-imitatie, alsook het gebruik van gewichtjes-weerstandsbanden-slides en springtouwtjes om zodoende[...]
20:20 Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
Binnentraining Zaandam @ Sportschool LEEF!
feb 28 @ 20:20 – 21:20
In Zaandam wordt in Sportschool LEEF! getraind onder begeleiding van een trainer van de sportschool. We beginnen steeds met 24 minuten cardiofitness gevolgd door een afwisselende krachttraining. Dit varieert per training: krachttoestellen of circuits of[...]

SnowPlanet training

Trainen onder begeleiding in echte sneeuw bij SnowPlanet!

Afgelopen jaar hebben wij in samenwerking met Skikring Alkmaar onder begeleiding van twee vaste SnowPlanet-leraren op vrijdagochtend geskied. Gezien de grote opkomst en ook de reacties van de deelnemers was dit een groot succes.

Het is een goede en voordelige manier om langer te blijven skiën en de risico’s op ongevallen en blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Uw techniek wordt bijgeschaafd en u zult merken dat u makkelijker gaat skiën en tot op hoge leeftijd kan blijven genieten van een skivakantie! In samenwerking met SnowPlanet organiseren we daarom vanaf oktober weer skiën onder begeleiding van een vaste SnowPlanet-leraar.

Wanneer?
Op vrijdagmorgen elke 14 dagen met als startdatum 5 oktober. De vervolglessen zijn gepland op 19 oktober, 2 november, 16 november, 23 november, 7 december en 14 december.
De kosten zijn € 15,- per les die aan SnowPlanet betaald dient te worden.
Dit is excl. materiaal; indien u ski’s wilt huren, kost dit € 5,50 extra.

Hoe laat?
We verzamelen om 09.30 uur in het restaurant van SnowPlanet. De training is van 10.00 – 11.00 uur.
U kunt echter anderhalf uur skiën.

Aanmelden
We willen graag weten wie er wanneer zullen deelnemen, dit i.v.m. het minimum aantal van 10 deelnemers. Dus indien u interesse heeft, geef dan even aan op welke data u wilt deelnemen. Dit dient tenminste 1 week van tevoren te gebeuren.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Jolanda de Vries, e-mail: devriesvanurk@ziggo.nl onder vermelding van ‘Training SnowPlanet‘.

Peter Jansen, sportcoördinator.