jun
19
wo
09:30 Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
Bewegen is fun @ Parkeerplaats Tennisclub
jun 19 @ 09:30 – 10:45
Wandelen in ‘t Twiske! (*) Bewegen is fun, vooral in ’t Twiske! Iedereen weet dat je moet “werken” als je een betere conditie wilt om bijvoorbeeld af te vallen, je fitter te voelen of voor[...]
jun
22
za
09:15 Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
Nordic Walking Voorjaar @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:30
De training zal door gespecialiseerde trainers worden gegeven en stokken zijn ter plaatse aanwezig. Als kledingsadvies geldt sportieve kleding en stevig, niet al te zwaar schoeisel. Nordic Walking is een nieuwe tak van sport, die[...]
09:15 Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
Sneeuwfit Voorjaar (groep 1) har... @ Het Twiske
jun 22 @ 09:15 – 10:15
Groep 1 Hardlopen Sneeuwfit; de perfecte voorbereiding op de wintersport. Bij het wintersporten gebruik je spieren die je normaal weinig gebruikt. Sneeuwfit traint juist die spieren door het nabootsen van de bewegingen van het skiën,[...]

SnowPlanet training

Trainen onder begeleiding in echte sneeuw bij SnowPlanet!

Afgelopen jaar hebben wij in samenwerking met Skikring Alkmaar onder begeleiding van twee vaste SnowPlanet-leraren op vrijdagochtend geskied. Gezien de grote opkomst en ook de reacties van de deelnemers was dit een groot succes.

Het is een goede en voordelige manier om langer te blijven skiën en de risico’s op ongevallen en blessures zoveel mogelijk te voorkomen. Uw techniek wordt bijgeschaafd en u zult merken dat u makkelijker gaat skiën en tot op hoge leeftijd kan blijven genieten van een skivakantie! In samenwerking met SnowPlanet organiseren we daarom vanaf oktober weer skiën onder begeleiding van een vaste SnowPlanet-leraar.

Wanneer?
Op vrijdagmorgen elke 14 dagen met als startdatum 5 oktober. De vervolglessen zijn gepland op 19 oktober, 2 november, 16 november, 23 november, 7 december en 14 december.
De kosten zijn € 15,- per les die aan SnowPlanet betaald dient te worden.
Dit is excl. materiaal; indien u ski’s wilt huren, kost dit € 5,50 extra.

Hoe laat?
We verzamelen om 09.30 uur in het restaurant van SnowPlanet. De training is van 10.00 – 11.00 uur.
U kunt echter anderhalf uur skiën.

Aanmelden
We willen graag weten wie er wanneer zullen deelnemen, dit i.v.m. het minimum aantal van 10 deelnemers. Dus indien u interesse heeft, geef dan even aan op welke data u wilt deelnemen. Dit dient tenminste 1 week van tevoren te gebeuren.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Jolanda de Vries, e-mail: devriesvanurk@ziggo.nl onder vermelding van ‘Training SnowPlanet‘.

Peter Jansen, sportcoördinator.